English | Deutsch | Nederlands

Marketing en Sales

Samen met onze klanten creëren we een duidelijke merkomgevingen voor fruit: van de aanschaf tot en met de verpakking van het product. Het moet allemaal kloppen – kwaliteit, uitstraling en prijs, voor een overtuigende merkbeleving met de consument als fan.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze merken staan voor maximale kwaliteit en een unieke smaak. Overtuig uzelf. De volgende merken vindt u in veel winkels in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

iss es!
lekker, buono, délicieux. Het fruit van iss es! is als schaterlachen in de zomer. Zonnestralen strelen het gezicht, het lichaam voelt zich volledig in zijn nopjes.
Een wereld vol krachtige smaken en nieuw leven. iss es!

salut soleil
Fruit van salut soleil smaakt zoals vakantie in Frankrijk – sappig rijp, een zachte beet en onovertroffen volle smaak. Een must voor elke fijnproever! Geniet van de volle, zoete smaak en het ongeëvenaarde frisse gevoel! Ontspan bij uw picknick in de openlucht en omarm de zonnestralen, die door het gebladerte schitteren. Dat is de levenshouding van salut soleil!

Rijp om te genieten!
We leveren uitstekende producten, niet alleen in de soorten en de natuurlijke teelt ervan, maar de kwaliteit komt ook tot uiting in de omzichtige behandeling van ons fruit. Ze worden geproduceerd en gecontroleerd volgens de wettelijke EU-bepalingen voor de ecologische landbouw. De wettelijke bepalingen die in de hele EU gelden, garanderen hierbij uniforme standaarden.