English | Deutsch | Nederlands

CARRIÈRE

We zijn van mening dat werken bij Bratzler & Co. buitengewoon is. Op basis van onze bijna 100 jaar lange ervaring werken we dagelijks aan innovaties en vernieuwingen in de fruithandel. Nieuwe ideeën voor een verbetering van het fruit, de verpakkingen, logistiek en communicatie, zodat klanten tevreden en consumenten enthousiast zijn. Dat is ons doel. Wie uitdagingen zoekt en een nieuwe weg wil inslaan, is bij ons aan het juiste adres.

De taakomschrijvingen zijn divers. Buitenlandse ervaringen, talenkennis, groepsgevoel, flexibiliteit en zelfstandigheid zijn belangrijke kwaliteiten die steeds welkom zijn.

Bratzler & Co. Heeft een dynamisch, ambitieus, meertalig en enthousiast team. We zijn enthousiast over ons fruit, innovaties en natuurlijk over de omgang met collega's en zakenpartners. Dat is de beste basis voor de verdere ontwikkeling van ieder individu bij ons, hetgeen nog verder wordt gestimuleerd door spannende projecten, het toekennen van verantwoordelijkheid, bijscholing en niet in het minst een ruime blik op wereld van onze vrienden en zakenpartners.