English | Deutsch | Nederlands
BRATZLER & Co.

growing fresh ideas

Bratzler & Co. staat voor nieuwe trends en frisse concepten. Voor ons fruitassortiment creёren we van teelt tot verpakking individuele oplossingen.

De consument vindt fruit als natuurproduct soms wat onberekenbaar wat smaak en kwaliteit betreft. Vroeger gaf de groenteboer om de hoek persoonlijke tips. Tegenwoordig moet de detailhandel met een krachtig productconcept hetzelfde zien te bereiken. Hiervoor bieden wij oplossingen op maat. Nieuwe productideeën en een innovatieve behandeling van ons fruit zorgen voor een groot kwaliteitsbesef en hoge consumentenloyaliteit.

Met een professioneel team werken we aan frisse concepten en innovatieve marketing. Daarbij blijft ons werk natuurlijk steeds gericht op de kwaliteit van het product: een uitstekende smaak en gegarandeerde voedselveiligheid zorgen immers voor vertrouwen bij de consument. Bovendien streven we vooral naar een duurzame positionering van onze activiteiten en nieuwe concepten, waaronder een milieuvriendelijke logistiek.

We werken samen met een wereldwijd netwerk van producenten om onze hoge kwaliteitseisen te kunnen nakomen. Bovendien zijn we dankzij de nauwe samenwerking met gerenommeerde onderzoekscentra steeds een stapje voor op het vlak van kwaliteitsgarantie: van de teelt via het transport en de opslag tot en met de verpakking. Ons doel is namelijk de hoge kwaliteit bij alle producten van Bratzler & Co te blijven behouden.