English | Deutsch | Nederlands

KWALITEIT

Bij Bratzler & Co. zetten we ons voor 100% in voor kwaliteit. We zijn er ons van bewust dat onze verantwoordelijkheid al start voor ons dagelijks werk begint en ook niet stopt met de levering aan onze klanten. Onze systematische aanpak gaat duidelijk veel verder.

Onderzoek
Door een nauwe samenwerking met gerenommeerde onderzoekscentra en hogescholen beschikt Bratzler & Co. over een uitgebreide kennis om de gewenste kwaliteit bij de verhandelde fruitsoorten, betrouwbare leveringen en transparantie te garanderen.

Soort en vestiging
Geen enkele soort fruit lijkt op de andere. Naast de diversificatie op het vlak van rassen speelt de standplaats – klimaat en grondsoort – maar ook de behandeling een belangrijke rol. Bratzler & Co. controleert daarom ter plaatse de verschillende teeltgebieden, om zo de optimale biologische en geografische omstandigheden te kunnen garanderen.

Samenwerking
Door een nauwe samenwerking – in onderling vertrouwen – met onze leveranciers bouwen we voort op ons basisonderzoek en werken we hard aan het optimaliseren van sterke fruitrassen en bepalende biologische factoren als basis voor een transparante en duurzame kwaliteit.

Controle
We gaan veel verder dan de wettelijk vastgelegde eisen om de voedselveiligheid te garanderen. Dit is niet alleen het geval bij de behandeling van het fruit op onze Europese locaties, maar ook al tijdens de teelt, in nauwe samenwerking met onze productiepartners.

Duurzaamheid
De voorwaarden voor een samenwerking met producenten controleren we ter plaatse. Zijn de werkomstandigheden en hygiënische voorwaarden in orde en hoe ziet het er uit op het veld? Wordt er verantwoord omgegaan met gewasbeschermingsmiddelen? Zijn bioproducten echt wel biologisch? We werken al voor de oogst samen met onze producenten aan de realisatie van nog betere resultaten.

Onze aanpak garandeert u als klant meer kwaliteit op het gebied van uiterlijk, smaak, voedselveiligheid, productiestandaards, betrouwbare levering en prijs.